Modir-Site کاربر جدید وضعيت: آفلاين 29 دي ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 65 محل سكونت: Danmark
ارسال شده در: جمعه، 8 شهريور ماه ، 1387 15:05:20 موضوع مطلب: با شما براي شما
شهياد و عملكردش
شهياد براي صحبت كردن در مورد عشق سه چهار روزي از من وقت خواست.هيچ وقت فكر نمي كردم كه توصيف اين حس زيبايي آفرينش اينقدر وقت بخواهد. به هر حال بعد از چند روز شهياد به طپش امد و براي توصيف عشق اعلام امادگي كرد. گفت عشق خالصانه به انسان هدف براي زندگي مي دهد. عشق يك عامل بازدارنده از خيلي كارهاي نادرست است. اما متاسفانه در دنياي امروزي درصد عشق هاي واقعي كم است. رابطه عاشقانه هم با حساب و كتاب پيش مي رود و عشق بي قيد و شرط خيلي كمتر پيدا مي شود. عشق واقعي يعني گذشت، اطمينان، صداقت.
كنار راحتي هست؟
نه بيان دوستت دارم برايم سخته. سعي مي كنم بيشتر با عملكردم عشق را نشان بدهم. با حضورم در مواقع شادي و ناراحتي.. با سورپرايز يا با گرفتن يك هديه پر معنا.
.
كيا و كادو بازي
كيا زياد حوصله مصاحبه كردن نداشت.گفتم خب، كوتاه و مختصر بگو با خنده اي بلند و از ته دل، گفت عشق يعني عشق يعني از خود گذشتگي. پرسيدم چطور بيانش مي كني؟ گفت زياد I Love You را زياد بكار مي برم و سعي مي كنم يك هديه ماندگار به عشقم بدهم
.
با فرشيد امين در دفتر مجله قرار گذاشتيم.. فرشيد جان عشق براي تو چه مفهومي دارد؟
تا اسم عشق امد فرشيد يك بيت از آهنگ هاي داريوش را زمزمه كرد. عشق به شكل پرواز پرنده است.... ادامه دارد. راستش عشق خود به تنهايي براي من مفهومي ندارد اما عاشقي را مي توانم تعريف كنم. به نظر من عاشقي دو نوع داره. يكي اينكه صبح از خواب بلند بشي و بدوني كه يكي عاشقت هست و يا اينكه خودت روز را با عاشقي شروع كني. عشق هم مثل يك چاشني مي مونه كه با هر چيزي كه آميخته شود شكل و طعم ديگري و بهتري به خودش مي گيرد. وقتي كه عاشقي ترانه ها برايت معناي ديگري پيدا مي گيرد. حتي يك غذاي بد مزه به مذاقت خوش مي آيد. قبل از اينكه از دنياي عشق و عاشقي بيرون بياد پرسيدم فرشيد امين به چه نحوي عشقش را نشان مي دهد؟ با متانت خاص خودش گفت: دوست دارم از عشقم تعريف و تمجيد كنم. البته نبايد با تملق اشتباه شود. براي اينكه بگم كه عاشقم اجازه نمي دهم كه فاصله مكاني و يا كار و مسئوليت هاي زماني باعث دوري بشه.ممكنه حتي از قاره اي به قاره ديگر سفر كنم كه به اوني كه دوسش دارم ثابت كنم كه دوستش دارم.
.
ليلا و يك بغل؟؟؟؟؟
ليلا فروهر براي اجراهاي نوروزي به اروپا رفته بود. در يك تماس تلفني پرسيدم: ليلا جون عشق براي تو چه معني داره؟ خيلي آروم و با طمانينه گفت: عشق يك امر مقدس است و دليل آمدن انسان به اين كره يه عشقه. من دوست دارم كه هميشه به اطرافيانم عشق قلبي و واقعي خودمو برسونم و براي ابراز عشق كوچكترين سياستي به خرج نمي دهم. خيلي راحت احساساتم را بيان مي كنم و با كردار و گفتارم عشقم را نشان مي دهم. كمي از سوال دومم را هم جواب داد. براي همين پرسيدم در روز عشق به معشوقه ات چه هديه اي مي دهي؟ با صدايي كه آرامش و بوي عشق را به همراه داشت، گفت يك بغل از گلهاي مورد علاقه اش را به او هديه مي دهم.
.
اسي و تعهد
اسي عشق را مجموعه اي از تعهد و دوستي و احترام تعريف كرده كه بايد در مرور زمان به وجود بيايد.كمي سخت است كه اسي شوخ طبع را جدي ببينم. اما راستش را بگويم وقتي سخن از عشق و عاشقي است اسي بسيار جدي و در عين حال احساساتي مي شود و تا حدي شوخي و مزاح را فراموش مي كند. به هرحال در ادامه تعريفش از عشق گفت: عشق يعني انتظار براي يك تماس كه بدون آن مكالمه، روز شيريني خودش را از دست مي دهد. احساس عجيبي كه ناخودآگاه نود درصد از روزت را به خودش اختصاص مي دهد و زندگي بدون آن غير ممكن مي شود.مشكلي با او امكان پذير مي گردد و چه زيباست اگر اين احساس دو طرفه باشد. چه خوب است كه هر روز قبل از ترك خانه با نوشتن نت كوچكي به معشوقه ابراز عشق كرد...
.
شهرام و حقيقت
شهارام شپره مثل هميشه داشت با انرژي به سمت استوديو مي رفت تا برنامه پرطرفدار واريانه ديار را اجرا كند.سخت مي شه كه شهرام شپره را براي مدتي متوف كرد. براي همين سريع بدون هيچ مقدمه اي پرسيدم:
آقاي شپره عشق براي شما چه مفهومي دارد؟ خيلي جدي و بدون كوچكترين لبخندي گفت:
عزيز جون عشق اگر واقعي باشه چيز خيلي خوبيه اما امان از روزي كه حقيقي نباشه. خب شما چطور ابراز عشق مي كنين؟ خيلي راحت عشق و علاقه ام را به زبون مي يارم. وقتي براي توضيح خواستن نبود. چند دقيقه اي بيشتر به شروع برنامه نمونده بود و من تشكر كردم و شهرام شپره را با دوستداران واريانه ديار تنها گذاشتم..
.
نيما و توانايي
شما عشق را چطور تعريف مي كنين؟ نيما با خنده گفت:
عشق يه چيزي مثل كشكه و دوفه، دوستت دارم و عاشقتم دروغه، عشقا شده اينترنتي،ايميلي، مجنون نشسته چت كنه با ليلي،(بلافاصله اضافه كرد) ولي حالا از شوخي بگذريم، بايد بگم كه عشق بزرگترين نعمتي هست كه يك انسان مي تونه داشته باشه. خداوند اگر كسي را دوست داشته باشد به او توانايي عاشق شدن را مي دهد. پرسدم تو به چه صورتي عشقت را ابراز مي كني؟
گفت: به خواسته هايش توجه مي كنم، درم واقعي كه لازم است گذشت كنم و برايش وقت صرف كنم.
.
منصور و آبياري!!
منصور ترجيح مي داد كه با تمركز و در سكوت با هم صحبت كنيم.اتاق كنفرانس طپش محل مناسبي براي يك سوال و جواب خودماني بود.منصور ميخ واهم از عشق بپرسم. معناي عشق براي تو چيست؟ با صورتي خيلي جدي بعد از كمي سكوت به گوشه اي از اتاق خيره شد و عشق را اينگونه نعريف كرد. عشق مجموعه ايست از علاقه به يك فرد با اعتماد و احترام همراه شود به يك عشق سالم تبديل مي شود.البته جذابيتهاي ظاهري نقش موثري براي ورود به اين مسير بازي مي كند.به نظر من مهمترين عنصر موثر در يك رابطه عاشقانه داشتن يك ارتباط راحت گفتاريست. عشق بايد دو طرفه باشد چون يك طرفه بودن آن يك در جا زدن است. منصور عشق را به معشوقه اش چطور ابراز مي كند؟( باز هم چند دقيقه اي سكوت) خب به اعتقاد من عشق يك ريتم احساسي ناتمام هست كه مي توان به يك گل تشبيهش كرد. همانطوري كه گل به آبياري روزانه احتياج دارد، عشق هم نياز به انرژي و رسيدگي دارد. براي نشان دادن عشق بايد از حال هم با خبر بود و احساسات هم را درك كرد. روزهايي مثل ولنتاين فقط يك يادآوريست براي اشخاصي را از ياد مي برند و الا هر روز بايد روز عشق باشه اگر كه عاشقي