LoveBlack

MySite.com :: نمايش موضوعات - 4 سال با اميد

`

4 سال با اميد

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

MySite.com صفحه اول انجمن -> مصاحبه با هنرمندان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

ramin
کاربر جدید
کاربر جدید

وضعيت: آفلاين
22 آبان ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 23
محل سكونت: Danmark

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 28 مرداد ماه ، 1387 14:31:23    موضوع مطلب: 4 سال با اميد پاسخ همراه با اعلان

اميد در لاس وگاس

گل كاشت .....

امید در لاس وگاس
باید سری به سالن آمفی تاتر یونیور می زدین که شورو شوق جمعیت لاس وگاس را در استقبال از آلبوم (انتظار) را از نزدیک احساس می کردید.شب شکرگذاری با صدای گرم امید در لس انجلس رنگین بود. در لاس وگاس هم در ایام کریسمس هفت هزار نفر در سالن، هم صدا ترانه های امید را زیر لب زمزمه می کردند.هنوز چشم ها با ترانه باران غمزده می شد که با حضرت عشق به ملکوت سفر کردیم و از بوسه های عشق سربلند بیرون امدیم و پیروزی را با هم جشن گرفتیم و پیروزی را با هم جشن گرفتیم و بالخره انتظار پایان گرفت و فضا عاشقانه شد و امید انتظار را به ما پیشکش کرد.

4سال با امید
از امید که صداشو به وسعت یک سرزمین می دانم می پرسم که
انتظار بریا امید چه معنی داره؟
معنیش با خود کلمه هست. انتظاریعنی هیجان، دلتنگی،بی صبری. بعد از 4سال وقفه از تهیه آلبوم احساس کردم که طرفداران من منتظر هستند. و خواستم آلبومی به انها هدیه کنم که وقتی عاشقانه هایش را گوش می دهند احساس کنند که انتظارهایشان به پایان رسیده و متوجه شوند که این اشعار ارزش انتظارش را داشته

فکر می کنید چرا آدما این روزا کم صبرو حوصله هستند ؟
ریشه کم حوصلگی به درون هر انسانی برمی گرده ، به اینکه چه نگرش نسبت به زندگی داره، نارضایتی از موقعیت زندگی کم صبری می اورد و به نظر من وضعیت دوری از وطن بسیاری از هموطنان مارا دچار این مساله کرده است.

عشق را در کجا می توان یافت؟
عشق را همه جا می شه پیدا کرد.عشق در قلب هر کسی به نزدیکی مژه به چشم اوست.اما یک قاعده دارم و اونم خود شناسی هست. وقتی خودت رو پیدا کردی و شناختی اون وقت می تونی عشق را هم بیابی.

بهترین لحظات زندگی ات را بگو؟
من لحظه های تلخ و شیرین در زندگی ام زیاد داشتم.چند نمونه از شیرین ترین هایش در ذهن من نقش بسته و مثل یک ستاره همیشه برای من پر نور است. مثل پیروزی من در آۀبوم (باران) و استقبال مردم که حتی در تصور من نمی گنجد. اتفاق شیرین دیگر تولد دخترم یاسمن بود. اولین شب حضورم روی صحنه در تاریخ 10 اکتبر 1993 را هم هرگز فراموش نمی کنم.و تازه ترین خاطره خوبم نیر کنسرتی در سالن آمفی تئاتر در 22 نوامبر2004 بود که شبی بسیار فراموش نشدنی را برای من ساخت.

لينك عكس http://i35.tinypic.com/o5n5u1.jpg

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo شناسه MSN
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

MySite.com صفحه اول انجمن -> مصاحبه با هنرمندان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت