LoveBlack

MySite.com :: نمايش موضوعات - ليلا از كلتكس خداحافظي كرد

`

ليلا از كلتكس خداحافظي كرد

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

MySite.com صفحه اول انجمن -> مصاحبه با هنرمندان

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  

نطر شما چی است در باره آخرین آلبوم لیلا
خوب
100%
 100%  [ 2 ]
بد
0%
 0%  [ 0 ]
مجموع آراء : 2

نويسنده پيغام

Modir-Site
کاربر جدید
کاربر جدید

وضعيت: آفلاين
29 دي ماه ، 1386
تعداد ارسالها: 65
محل سكونت: Danmark

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 13 مرداد ماه ، 1387 18:20:54    موضوع مطلب: ليلا از كلتكس خداحافظي كرد پاسخ همراه با اعلان

لیلا بعد از آلبوم بوسه بلافاصله به تهیه آلبوم جدیدش پرداخت با همکاری رامین زمانی و با استفاده از شعرهای مریم حیدرزاده. آلبومی که متفاوت تر از آلبوم های دیگر لیلا بود. لیلا بعد از اولین البومش که طریق پارس ویدئو راهی بازار شد و آلبوم همسفر که کاری از شرکت ترانه بود و طی این چند سال باقی کاری هعای وی با کمپانی کلکتکس بود. اما با خبر شدیم که این همکاری برای تهیه البوم جدید لیلا ادامه نخواهد داشت و لیلا کمپانی ..... را برای تهیه البوم جدیدش انتخاب نموده است. فریبا فرهور که مدیریت کارهای لیلا را بر عهده دارد معتقد است که کمپانی کلتکس آنگونه که باید به امور توجه نمی کند و البته لیلا از سوی دیگر بر این باور است که تنظیم برای یک هنرمند الزامی می باشد و شاید همین مسئله کافی باشد برای ارائه کاری بهتر. به هر حال ارتباط کای بین ...... و لیلا فروهر در میان هنرمندان رسانه گروهی برگزار شد و آلبوم در مراحل پایانی تولید قرار گرفته است.

از لیلا پرسیدم از یک بوسه کجا می رویم؟
از یک آلبوم مدرن تر و متفاوت تر عقیده دارم که باید بیش از قبل پیش رفت تا شاید اثری ماندگارتر شود.

فکر می کنی که توقع نسل از جوان از لیلا چیه؟
سلیقه نسل جوان خیلیم تفاوت است. آنها مدام دنبال تازیگیها هستند و دوست دارند که موسیقی پاپ را با موسیقی غربی مقایسه کنند.

لیلا چندتا دوست صمیمی داره؟
خواهرم و شوهرم بهترین دوستای من هستند.

چه کسانی بیشترین تاثیر را در زندگی تان داشته اند؟
ارحام صدر،در کنارش تجربه های زیادی را کسب کردم.همایون که مرا وارد وادی سینما کرد. و پدرم که بیشتر تاثیر را در کارهای هنری من داشتند.

لیلا تصمیمت واسه آینده چیه؟
من سعی می کنم همیشه به لحظه ای فکر کنم که پرچم سلح در سراسر دنیا برافراشته شود.

شورانگیرترین لحظه زندگیت؟
شب عروسیم

لیلا دلیل قطع همکاریت با کلتکس چی بود؟
من بیشتر از 10 آلبوم را با کلتکس دارم. پس هیچ وقت نمی توانم خودم را کاملا جدا از کلتکس بدانم. ولی بعد از .... سال همکاری، توقعاتی دارم که کمپانی قادر به انجام آنها نیست.

را انتخاب کردید؟ MZM چرا

فرهاد ... به عنوان مدیر کمپانی بسیار مشتاقانه به سوی در کارها پیش می رود. فریبا به عنوان مدیر برنامه های من خیلی راحت توانست با آنها به توافق برسدو و این مسئله اینرا به من انعکاس می کند که می توانم خواسته ام را ارائه دهم.

مسیر هنری خود را در طی این 20 سالی که از ایران دور بودید را چطوری توصیف می کنی؟
در طی این 20 سال فراز و نشیب های زیادی را داشتم. بدی ها و خوبی های زیادی را دیدم اما چون به کارم عشق می ورزیدم، همیشه سعی می کردم بر پای خود باشم و وابسته به گروه و یا شخصی نباشم. به دنبال جنجال و شاسعات نیز نیستم و خلاصه با عشق و علاقه بدور از شایعه و با نگاهی مثبت به آینده به سوی هدفم پیش می روم.

بعد از سالها، فریبا هنوز مدیریت کارهای تورا انجام می دهد چطور این رابطه کاری این همه سال تداوم داشته به خصوص بعد از ازدواج، زندگی تو رنگ تازه ای به خود گرفته؟
فریبا هم مثل من به کارش عشق و علاقه داره، ما با هم سختیها و پستی و بلندیهای زیادی را طی کردیم به همین دلیل همیشه پشتیبان هم می مانیم.

لينك عكس با سايز اصلي http://i33.tinypic.com/2hwlf85.jpg

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo شناسه MSN
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

MySite.com صفحه اول انجمن -> مصاحبه با هنرمندان

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت